2023 overzicht lezingen en cursussen

Maart
– Cursusdag Meterik, zaterdag 25 maart
– Lezing Meterik (Li), vrijdagavond 24 maart

Januari
– Lezing Bakkeveen, zaterdag 28 januari
– Lezing De Stadskeuken, Arnhem, dinsdag 10 januari
– Cursusdag, De Stadskeuken, Arnhem, woensdag 11 januari

 

2022 lezingenoverzicht

November
– Groningen, zondag 6 november 13.30 uur

Oktober
– Beetsterzwaag, 6 oktober 19.30

September
– Stadskanaal, 22 september 19.00

Juli
– Froombosch, donderdag 14 juli 19.30, Verdiepingslezing “wie ben Ik?!”

Juni
– Arnhem, dinsdag 14 juni 19.30
– Surhuizum, Land van Een, donderdag 2 juni 19.30

Mei
– Emmen, dinsdag 31 mei om 19.00
– Nijmegen, zaterdag 28 mei om 13.00
– Froombosch, donderdag 5 mei om 19.30
= Vol!

April
– Roden, Werkplaats van verbinding, donderdag 21 april
– Den Andel, Andledon, woensdag 6 april

Maart
Broekhuis, donderdag 10
– Oudemirdum, dinsdag 1 maar

Lezing vrij!

Door externe autoriteiten (in het bijzonder ‘overheid’) wordt onze vrijheid beperkt. Hoe kun je je vrij weten en vrij zijn in relatie tot die overheid? Hoe maak je de overheid (weer) tot jouw ‘facilitaire dienst’, die doet wat jij aan ze vraagt, i.p.v. dat jij doet wat zij jou opleggen? Vanuit welke positie doe je dat? En vanuit welk bewustzijn? Dat is waar deze lezing over gaat.

Waar voor ons de nadruk op ligt, is het bewustzijn dat je een vrij mens bént, en hoe de hypnose werkt dat de ‘overheid’ iets over ons te zeggen zou hebben. Hoe dat technisch in elkaar zit (heel simpel) en hoe het net zo heel lastig is, door die centennia lange conditionering/hypnose, om daar geestelijk een andere positie in in te nemen. Dat is de innerlijke spagaat: het is wezenlijk heel simpel, maar de implicaties zijn enorm: wel of geen belasting betalen; heeft de rechter nog iets over je te zeggen – m.a.w. is er nog een rechtsstelsel; “hou ik dan nog wel mijn uitkering?” etc.

En met wat eraan zit te komen – Klaus Schwab’s “Great Reset”; het EID (europees digitaal biometrisch paspoort waarop je ID, bankgegevens, medische gegevens en je gedrag verzameld zijn); de opnieuw opgevoerde “Volksverplaatsingswet” – is het voor ons evident dat we onze eigen verantwoordelijkheid hebben terug te nemen van de ‘overheid’, omdat dat de enige manier is om onze vrijheid in eigendom te nemen. Die twee zijn een Siamese tweeling: zonder verantwoordelijkheid geen vrijheid.

Voor die mensen die hun vrijheid en verantwoordelijkheid in eigendom willen nemen bespreken we vanuit welk bewustzijn en met welke energie (vanzelfsprekendheid, liefde) je dat kunt doen zodat het resoneert bij degene met wie je er over communiceert – in casu de ‘overheid’.
Voor een flinke tip van de sluier: https://www.bitchute.com/video/iZzeKRBWjap6/

Een recensie: “De uitleg heeft me helpen beseffen dat het van binnenuit moet komen. Dat je werkelijk goed moet weten hoe het allemaal zit en dat ook moet voelen en vervolgens zo leeft. De ingewikkelde papierwinkel gaat je zo wie zo niet helpen als je het niet van binnen voelt. Hierdoor heeft het rust gebracht. Ik kan het nu zelf oppakken.”