Dinsdag 10 januari a.s. geven we voor de tweede keer een lezing voor de Learning Community Arnhem. De eerste was ruim een half jaar geleden en in dat half jaar is er zoveel gebeurd, dat we een heel vernieuwde en vooral verdiepte lezing en beleving garanderen.

De missie die we met vrijekees hebben, is een samenleving waarin mensen in vrijheid hun levensenergie en creatiekracht kunnen uitdrukken. En dat ze zelf bepalen waar ze hun levenstijd aan besteden.

Wij werken er hard aan om dat te realiseren, door de “jonge wetenschap” die zich bezig houdt met het verschil tussen een levende mens en de natuurlijk persoon, en de betekenis daarvan voor onze vrijheid, een goede “evidence-based” basis te geven. Die “bewijzen” verzamel je in je binnenwereld en in je buitenwereld.
In de lezing vertellen we en laten we zien hoe ons eigen proces, en dat van andere mensen waar we intensief mee samenwerken, verloopt. En hoe we daarin in kracht gegroeid zijn, met een soort van vanzelfsprekendheid.

Maar vooral ook laten we de resultaten zien uit de buitenwereld: de resultaten van de communicatie met de overheid, in zaken als belasting, het in eigendom brengen van je auto, het onschadelijk maken van ‘dwangbevel tot betaling’en, bankbeslagen etc.

 

We krijgen vaak de vraag “maar wat kΓ‘n je er nou eigenlijk mee?”

Door het verschil tussen de levende mens en de natuurlijk persoon te begrijpen, maar ook te snappen wat de enorme impact daarvan is:

 • weet je hoe te handelen als β€˜iemand’ jou dwingt iets te doen wat je niet wilt;
  neem jij je huis, auto etc in eigendom;
 • ben jij in staat om je bedrijf, je huis, je grond in eigendom te brengen van de levende mens. Dus ook je boerderij of je kotter;
 • kun je zelf bepalen hoe, of en waar je de kinderen naar school doet;
 • zijn jullie als ouders de enige die zeggenschap over je kinderen hebben;
 • kortom: bepaal jij hoe je je creatiekracht uitdrukt en je levensenergie en tijd besteedt vanuit het weten dat je vrij bent.
  …… maar het begint met bewustzijn. Je moet weten hΓ³e je die dingen hierboven doet, en waarΓ³m je ze op die manier doet. En dat begint met bewust-zijn.


Wat komt er aan de orde in de lezing
:

 • de “techniek”: hoe het gekomen is dat we zijn waar we nu als mensheid zijn, en hoe we dat kunnen veranderen;
 • dus hoe zou het zijn als de overheid onze facilitaire dienst is?;
 • we nemen je mee in onze communicatie met de overheid en de resultaten die we daarmee behaald hebben.


Wat je op deze avond leert…

… is dat je je realiseert dat jij jouw eigen vrijheid bepaalt. Na een paar uur weet je natuurlijk nog niet precies hoe dat je dat moet doen, maar wel dat je het kan. Je krijgt inzicht in wat de belangrijkste factoren in dit proces zijn – waarvan jijzelf de belangrijkste bent.

 

Praktische gegevens:

 • Locatie: de Stadskeuken; Beekstraat 40-42 Arnhem
 • Datum en tijd: dinsdag 10 januari; inloop 19.00; begin 19.30
 • Bijdrage: vanaf € 10
 • Aanmelden: via dit kanaal op Telegram: https://t.me/+75OtFs8mIa5mYzhk

 

We wensen je een goeie roetsj in het nieuwe jaar. Laten we samen onze vrijheid in eigenaarschap nemen!