Scherm­afbeelding 2024-04-06 om 11.25.09

Afgelopen twee maanden ben ik 5 keer geïnterviewd door The Maestro Steven van Stevens Real News Corner (@stevens_real_news_corner).

Onder de tekst staan alle links naar de interviews.

Morgen wordt de laatste aflevering opgenomen: een Q&A. Mensen die vragen hebben over het vrije kees gedachtegoed zijn van harte uitgenodigd om die vragen te stellen. Dat kan via een mail naar info@vrijekees.nl. Onderwerpregel: “vragen n.a.v. Stevens Real News Corner”

De links naar de interviews:
1e https://www.bitchute.com/video/CRTp1xtmR9Jw/ : Inleiding: wie en wat is nou precies vrijekees? Wat is vrij zijn nou eigenlijk en hoe realiseer je dat voor jezelf?
2e https://www.bitchute.com/video/9HX6CxULqP4G/ : wie of wat heeft autoriteit over jou?
3e https://www.bitchute.com/video/muSBtF1i1oCt/ : over de relatie met de belangrijkste persoon in je leven: je natuurlijk persoon – hoe zit het in elkaar dat wij denken dat de overheid iets over ons te zeggen heeft?
4e https://www.bitchute.com/video/b8c3DDpzxDKi/ : wat er heeft te gebeuren opdat we onze eigen en enige autoriteit zijn
5e https://www.bitchute.com/video/SNEYsY8Bpv4m/ : “Hoe krijg je vrijheid in je DNA?”. Het gaat letterlijk over het veranderen van je DNA door het veranderen van je bewustzijn, je gedachten en emoties. Het gaat erom je bewust te worden van je externe autoriteiten en die zo te transformeren dat jij je eigen en enige autoriteit bent.