De kleren van de keizer – hoe neem je je vrijheid in eigenaarschap

Deze online lezing is een resultaat van de vraag: “Hoe is het mogelijk dat iemand iets over mij te zeggen heeft zonder dat ik dat afgesproken heb?”

Tijdens deze zoektocht kwam ik erachter dat ik altijd al een vrij mens geweest ben, zonder mij daarvan bewust te zijn (geweest). In die zoektocht kwam ik er ook achter hoe de hypnose werkt waardoor ik dácht een externe autoriteit boven me te hebben en dat ik daarnaar had te luisteren. Ik kwam er ook achter hoe diep dat in mijn systeem zat, en voor een deel nog steeds zit. Dat heeft alles met conditionering en programmering te maken. Door dit besef werd ik me ervan bewust dat ik me hier los van heb te maken: ik ben mijn eigen en enige autoriteit. Dat is mijn keuze, die keuze heeft consequenties en daar neem ik verantwoordelijkheid voor. In het kort: eigenaarschap van dit proces, mijn vrijheid, mijn leven.

We zijn gaan uitzoeken hoe we onze vrijheid weer in eigendom kunnen nemen. Voor onszelf hebben we dat inmiddels glashelder én weten we dat het werkt. Deze kennis willen we graag met jullie delen. Want we willen allemaal vrij zijn, toch? En in een wereld leven waarin mensen in vrijheid hun levensenergie en creatiekracht (kunnen) leven.Zoals we in de lezing zeggen, leven we op dit moment in een wereld waarin psychopathie voor een belangrijk deel de inrichting van de maatschappij bepaalt. Maar wij geven dat zelf mede vorm omdat we meedoen in dat systeem. De “call to action” is dat jij voor een andere inrichting kunt kiezen en dat wij die met z’n allen, samen, kunnen realiseren. Want de huidige inrichting van de wereld hebben we ook samen gerealiseerd, gecreëerd.

kleren van de keizer
Tekening door Cor van der Horst

Het enige dat we hoeven te doen is een andere keuze maken.

Met vrijekees hebben we een methode waarmee je een goede, bewuste keuze kunt maken. Waar jij je goed bij voelt, die bij je past en die je zelf kunt uitvoeren.
Deze methode baseert op een combinatie van bewustzijn, kennis en ervaring. Integere communicatie van de ene mens naar de andere mens is hierin de rode draad.

Dit is de lezing waar de “basiskennis” in is opgenomen. Ben je enthousiast en wil je graag meer weten of meer doen: we geven live en online lezingen, cursussen, individuele begeleiding op maat. Wij begeleiden jou in jouw proces opdat jij het beste resultaat behaalt.

De link naar de online lezing: https://www.bitchute.com/video/EPcwu0AjTo9C/

Heb je feedback op “De kleren van de keizer”?  Alle feedback is welkom.
Hoe:
– info@vrijekees.nl
– contactformulier op https://vrijekees.nl