Zondag 30 april is vrijekees in Appelscha met de lezing vrij!

In deze lezing bespreken we uitgebreid de techniek waarop vrijekees baseert, maar komt het onderdeel bewustzijn ook uitgebreid aan bod. Het één gaat namelijk wat ons betreft niet zonder het ander,

We  vinden ons terug in een tijd waarin we flink uitgedaagd worden om onze angsten aan te kijken en waarin we gevraagd worden om steeds meer onze verantwoordelijkheid in eigendom  te nemen. Waarom is dat zo belangrijk: omdat er steeds meer wet- en regelgeving komt en steeds meer protocollen waardoor het zelf kunnen beslissen en onze vrijheid onder druk komen te staan.

20220914 god - mens - staat - np kleinGod/de bron schiep de mens; de mens schiep de overheid; en de overheid verzon de natuurlijk persoon. Bijna niemand weet wat een natuurlijk persoon is, maar dat is nu nog de belangrijkste persoon in je leven: die staat op je paspoort, je rijbewijs, je huurcontract of hypotheekakte, etc.

Dat ben jij niet; jij bent de levende mens.

Ik bén een mens en ik heb een natuurlijk persoon. Maar de ‘overheid’ doet alsof ik mijn natuurlijk persoon ben.

De mens creëerde de overheid, en een creatie heeft niets te zeggen over zijn schepper.
Door het verschil te begrijpen tussen aan de ene kant de mens (van vlees en bloed, bezield en begeesterd) en aan de andere kant de natuurlijk persoon die de overheid over jouw rug gecreëerd heeft, ontstaat de mogelijkheid om jezelf te bevrijden uit een schijnwereld van dode entiteiten en fictieve autoriteiten.

Dus. Jij, mens, bent vrij. Dat ben je altijd geweest en dat zul je altijd zijn!

Relatie bewustzijn en macht van de ‘overheid’ (zie plaatje)

Relatie bewustzijn en macht van de 'o'Met vrijekees bieden we niet alleen een techniek aan, maar is er vooral heel veel ruimte en aandacht voor het bewustzijdat hiermee gepaard gaat. Je zult zien dat wanneer je hier bewustzijn van krijgt, je steeds makkelijker en relaxter om kunt gaan met ‘externe autoriteiten’ in welke vorm dan ook. Dat je vanuit een weten en kracht je dingen doet en niet meer vanuit angst. Wanneer jij leeft vanuit het bewust-zijn dat jij jouw enige autoriteit bent én je weet hoe de techniek werkt, is het leven opeens een stuk lichter.

Afsluiting
Het bijwonen van deze lezing biedt je de mogelijkheid jezelf heel krachtig neer te zetten op jouw pad naar het realiseren van jouw vrijheid.

Praktische gegevens:
Locatie: Vaart Noordzijde 2a in Appelscha
Datum: Zondag 30 april
Tijd: Inloop va 12.00 uur, start lezing 12.30 uur, afsluiting 15.30 uur
Bijdrage: €20,- , inclusief koffie, thee en water en zaal
Aanmelden: mail naar info@vrijekees.nl, met in onderwerpregel graag “aanmelding lezing Appelscha

Hier kun je een flyer met de tekst en de gegevens van de lezing downloaden.