Interview ElPaso 24-03-2023

Eind maart was vrijekees voor een podcast, een lezing en een cursus in Limburg. We hadden de eer om de eerste gasten in de ElPaso studio te zijn waar ons door Gaby hele mooie vragen gesteld zijn.

Het was een heel fijn gesprek waarin alle ruimte was om ons gedachtegoed over de bühne te brengen.
Het resultaat van dit mooie gesprek vind je hier:

 

Vlog met de herroeping

Lieve mens: je bent vrij. Dat ben je altijd geweest en dat zul je altijd zijn

Toch geloven veel mensen dat er een autoriteit is – buiten henzelf – die iets over ze te zeggen heeft. Ze zitten als het ware in een hypnose doordat ze geloven het niet zelf te kunnen.

Hoe werkt het dan, dat iets of iemand, iets over ‘jou’ te zeggen heeft? Bijvoorbeeld de overheid die ‘jou’ kan dwingen om iets te doen, te laten of te dulden wat jij niet wil. Hoe zit dat precies in elkaar?

In deze vlog laat ik zien hoe dat in elkaar zit: de overheid heeft de koppeling gemaakt tussen de mens en de ‘natuurlijk persoon’.

Het enige wat we hebben te doen is in ons mens-zijn te stappen, en de instemming met het ‘vermoeden’ van de wetgever dat wij als mens de ‘natuurlijke persoon’ zijn, te herroepen – inclusief alle ‘rechtsgevolgen’ daarvan.

De link naar de vlog: https://www.bitchute.com/video/iZzeKRBWjap6/

 

Geldschepping en Rente, Banken, Hun Eigenaren, Jouw Vrijheid – Een korte documentaire

In de vrij! lezingen refereren we vaak naar deze documentaire als we het hebben over de (on)zin van stemmen.

“20% Van wat je voortbrengt mag je zelf houden; 80% breng je naar de eigenaren van de wereld en hun incassobureaus. Hoe dat werkt?  De rauwe realiteit in minder dan 20 minuten.”

We hebben een korte documentaire gemaakt waarin we in Jip&Janneke taal vertellen hoe geld geschapen wordt, wat de werking en de betekenis van rente is, de rol van banken en hun eigenaren hierin, en wat dat voor jouw en onze vrijheid betekent.

Waarom: de manier waarop ons geldstelsel in elkaar zit, is een enorme bedreiging voor onze vrijheid. Dat is niet nieuw; dat is eigenlijk al eeuwen oud. Maar we zitten in een eindfase: contant geld verdwijnt. De EU heeft een plan gemaakt om al in 2018 het gebruik van contant geld onmogelijk te maken. Welke “argumenten” de EU hier ook voor gebruikt; het gaat alleen om het krijgen van het laatste stukje macht over de burger: de toegang tot z’n bankrekening. In de docu laten we zien dat de macht van de EU omgekeerd recht-evenredig is met – jouw – vrijheid.

Daar willen we zoveel mogelijk mensen bewust van maken; het is – voor onze vrijheid – van belang dat heel veel mensen dit gaan begrijpen. Dus heel graag delen.
Het filmpje laat zien hoe het zit. De eerste stap van verandering is namelijk altijd bewust-wording. Dat is ons doel. Vanuit die bewustwording kunnen we gaan kijken hoe we het – systeem – nieuw in willen richten. Het filmpje heeft de intentie om het zó simpel uit te leggen, dat iedereen het kan snappen – het IS ook simpel.
Wat “ingewikkeld” is, is de ímpact ervan. Voor mensen voor wie dit nieuw is, vraagt het nogal wat van de rekbaarheid van hun comfort zone. En dat heeft alles te maken met bewustwording.

Deze docu is een productie van Stichting Handjecontantje.org. “De docu “Geldschepping en Rente, Banken, Hun Eigenaren, Jouw Vrijheid V3.2

https://vimeo.com/handjecontantjehttps://vimeo.com/handjecontantje

euros