De lezing “Op weg naar vrij-mens-zijn”

“Hoe kan ik mijzelf bevrijden van iedereen die, en alles dat, claimt een aanspraak, zonder afspraak, op mij te hebben?”

Vraag jij jezelf wel eens af, “hoe is het mogelijk dat er een entiteit is die mij kan dwingen iets te doen, te laten of te Lezing Paterswoldedulden, zonder dat we dat afgesproken hebben?”. Of, “Wie heeft voor mij bepaald dat ik een autoriteit nodig heb, alsof ik zelf niet in staat zou zijn om te bepalen wat goed voor me is!?”.

Door het verschil te begrijpen tussen de mens (van vlees en bloed, bezield en begeesterd) en de natuurlijke persoon die de overheid over jouw rug gecreëerd heeft, ontstaat de mogelijkheid om jezelf te bevrijden uit een schijnwereld van dode entiteiten en fictieve autoriteiten.

God/de bron schiep de mens, de mens schiep de overheid, en de overheid schiep de natuurlijk persoon. Ik bén een mens en ik heb een natuurlijk persoon. Maar de ‘overheid’ doet alsof ik mijn natuurlijke persoon ben. De mens creëerde de overheid en een creatie heeft niets te zeggen over zijn schepper.

Dus. Jij, mens, bent vrij. Dat ben je altijd geweest en dat zul je altijd zijn!

De visie en de aanpak van vrijekees staan los van elke andere zienswijze. Dus, voor alle duidelijkheid, het gaat hierbij niet om autonoom – of soeverein worden; het gaat hier om bewust-wording. Door in je kracht te gaan staan en eigenaarschap te nemen, kun je jezelf vrij maken van dit systeem.

Jezelf in één keer helemaal los maken van het systeem is voor velen vaak een te grote stap. De aanpak van vrijekees maakt het mogelijk om dat in kleine stapjes te doen. Jij kiest zelf waar je als mens niet langer aan mee wilt doen, maar ook voor datgene waaraan je nog even wilt of moet vasthouden.

De lezing geeft een zeer uitgebreide theoretische/technische samenvatting. Dat helpt je te begrijpen hoe we in deze hypnose van wetten, verplichtingen en belastingen terecht zijn gekomen. De lezing is een opstap naar workshops en cursussen die je de handvatten geven om je hieruit te bevrijden. Onder andere door middel van communicatiemodellen, voor schriftelijke en verbale communicatie, leer je hoe om te gaan met fictieve autoriteiten en andere onrechtmatige entiteiten. Daarnaast gaan we spelen met het bewustzijn van wie en wat jij bent in relatie tot de fictie ‘overheid’.

Al met al, een lezing waar je zeker bij wilt zijn!

Om alvast in de stemming te komen, hier de link naar de (korte) online lezing: https://www.bitchute.com/video/EPcwu0AjTo9C/

Ons eerste interview bij de  ElPaso studio.